Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar
UITGELICHT
Tarieven gerechtsdeurwaarders na 20 jaar bijgesteld

De tarieven die een gerechtsdeurwaarder voor zijn ambtshandelingen in rekening brengt bij burgers en bedrijven met schulden, worden per 1 januari 2021 - na bijna 20 jaar - integraal verhoogd. Eerdere onderzoeken (2016 e ...

KBvG Nieuws
Gebruik van Verwijsindex Schuldhulpverlening (VISH) vastgelegd in wet

Gemeenten moeten per 1 januari 2021 gegevens over personen die bekend zijn bij de schuldhulpverlening uitwisselen met betrokken partijen. Voor de afstemming met gerechtsdeurwaarders gaan gemeenten de – al bestaande - Ver ...

KBvG Nieuws
Aankondiging van executieverkoop voortaan online

De aankondiging van de verkoop van in beslag genomen roerende zaken, zoals inboedels en auto’s, moet met ingang van vandaag online. Dat zorgt ervoor dat dergelijke executieverkopen bij een breder publiek bekend kunnen wo ...

KBvG Nieuws
CBS: 8,3% van de huishoudens heeft geregistreerde problematische schulden

Het CBS heeft voor het eerst onderzoek gedaan naar de omvang van de schuldenproblematiek. Tussen 2015 en 2018 had 8,3 procent van de huishoudens geregistreerde problematische schulden.

KBvG Nieuws

Coronavirus

De Corona-uitbraak heeft gevolgen voor ons allemaal. De overheid legt maatregelen op die diep ingrijpen in het dagelijks leven.

lees meer

Gratis magazine en nieuwsbrief

Via GDW.magazine en GDW.online deelt de KBvG actief haar standpunten en ideeën, komen verrassende samenwerkingsvormen aan bod en gaan gerechtsdeurwaarders actief de dialoog aan met ketenpartners, beleidsmakers, wetenschappers en andere betrokkenen.

lees meer

Bellen is oplossen

Door de coronamaatregelen hebben gerechtsdeurwaarders minder direct contact met mensen. Daarom willen we mensen stimuleren om contact op te nemen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de gerechtsdeurwaarder kan helpen bij het voorkomen van nieuwe schulden. Bellen is oplossen!

lees meer
schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen