Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar
UITGELICHT
KBvG reactie op wijziging Handelsregisterbesluit

De KBvG reageert geregeld op wetsvoorstellen, onder andere als gerechtsdeurwaarders waarde kunnen toevoegen bij de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Hetgeen ook hier aan de orde is.

KBvG Nieuws
Eigen Haard: “Geen opschorting, maar aandacht”

Corona zorgt voor een forse economische crisis. Wat merken schuldeisers hiervan bij hun klanten? Hoe gaan ze daarmee om? We vroegen het Henk Heinhuis, manager incasso & debiteurenbeheer bij woningcorporatie Eigen Haard.

KBvG Nieuws
Coronabetekening ook ná 31 augustus 2020

Nu 1 september 2020 stond te passeren was het de vraag wat er zou gebeuren met de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid, waar onder meer de coronabetekening onderdeel van uitmaakt. Die wet is inmiddels met een m ...

KBvG Nieuws

Coronavirus

De Corona-uitbraak heeft gevolgen voor ons allemaal. De overheid legt maatregelen op die diep ingrijpen in het dagelijks leven.

lees meer

Gratis magazine en nieuwsbrief

Via GDW.magazine en GDW.online deelt de KBvG actief haar standpunten en ideeën, komen verrassende samenwerkingsvormen aan bod en gaan gerechtsdeurwaarders actief de dialoog aan met ketenpartners, beleidsmakers, wetenschappers en andere betrokkenen.

lees meer

Bellen is oplossen

Door de coronamaatregelen hebben gerechtsdeurwaarders minder direct contact met mensen. Daarom willen we mensen stimuleren om contact op te nemen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de gerechtsdeurwaarder kan helpen bij het voorkomen van nieuwe schulden. Bellen is oplossen!

lees meer
schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen