Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Het bureau van de KBvG is gevestigd in Den Haag. Hieronder leest u waar u voor welke onderwerpen terecht kunt.

Vragen over schulden

Heeft u schulden? Voor (juridisch) advies kunt u contact opnemen met bijvoorbeeld het Juridisch Loket. Bent u op zoek naar een schuldhulpverlener? Dan kunt u onder meer terecht bij de NVVK of uw eigen gemeente.

Op Schuldenwijzer kunt u veilig inloggen met DigiD en meteen zien wie er beslag heeft gelegd en hoeveel er nog betaald moet worden. De betrokken gerechtsdeurwaarderskantoren zijn de 'verwerkingsverantwoordelijken' voor de inhoud van de gegevens die Schuldenwijzer beschikbaar maakt. Daarom krijgen de kantoren uit uw overzicht ook een melding dat u dit overzicht heeft opgevraagd. Meer over de gegevens in Schuldenwijzer kunt u lezen in 'Veelgestelde vragen'.

Klachten

Voor klachten over gerechtsdeurwaarders geldt de volgende procedure:

Lees meer over de klachtenprocedure.

Algemene vragen

Algemene vragen, bijvoorbeeld over de taak van gerechtsdeurwaarders, kunt u aan de KBvG stellen. De KBvG geeft geen juridisch advies en bemiddelt niet. Vragen over specifieke dossiers kunt u aan de betreffende gerechtsdeurwaarder stellen.

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen