Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Van 22 t/m 25 november 2021 organiseert de UIHJ het driejaarlijks internationaal congres in Dubai. De Union Internationale des Huissiers de Justice (UIHJ) is de internationale koepelorganisatie waar de KBvG lid van is. Thema van dit congres is 'CYBERJUSTICE, New Opportunities for the Judicial Officer'. Aan het congres zijn ook PE-punten verbonden. 

Wil je je inschrijven? Ga dan naar de aanmeldingswebsite, waarop ook het programma en reisinformatie te vinden is. Via deze website is het ook mogelijk om overnachtingen te boeken. Het aantal kamers is echter beperkt, omdat ook de World Expo in diezelfde periode in Dubai wordt georganiseerd, dus wil je gaan, wees er dan op tijd bij! 

De sprekers komen uit zowel Europa en Amerika als Azie; vertegenwoordigers van internationale organisaties zoals de secretaris-general van de Haagse Conferentie, Unidroit, rechters van hogere gerechten en gerechtsdeurwaarders met ervaring.

Voor het bezoek aan het congres ontvang je 9 PE-punten (categorie I).
 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen