Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Het is alweer bijna zover, 1 juli 2022 dient zich aan en jij kunt als lid van de KBvG die felbegeerde PROP-award straks op het kantoor hebben staan! De PROP-award wordt sinds 1 januari 2022 elk kwartaal uitgereikt aan een gerechtsdeurwaarderskantoor. Stuur je nominatie voor januari in vóór 1 juli 2022.

Wat is ook weer de PROP-award?
In het ambt van gerechtsdeurwaarder zoek je regelmatig naar oplossingen voor zowel schuldeisers als debiteuren. Omdat die pragmatische oplossingen bijdragen aan een effectieve aanpak van de schuldenproblematiek en een mooiere maatschappij, wil de KBvG graag laten blijken hoezeer dat gewaardeerd wordt. 

Om die reden hebben wij de PROP-award (PRagmatische OPplossing) in het leven geroepen, een award voor een (innovatieve) pragmatische actie waarmee een maatschappelijk knelpunt of probleem is voorkomen of opgelost. Het probleem is daarmee dus naar de prullenbak geholpen.
Je kunt een nominatie vanuit je eigen gerechtsdeurwaarderskantoor of voor een ander deurwaarderskantoor insturen per e-mail (kbvg@kbvg.nl) onder vermelding van PROP-award en de maand waarvoor je inzendt. De nominatie dient ingezonden te zijn vóór 1 juli 2022. Halverwege de maand zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Wat valt er te winnen?
Het gaat in eerste instantie om de eer. De award bestaat uit een bronzen ‘prop papier’ op een sokkel, gemaakt door kunstenaar Wichert van Engelen. Stuur je elk kwartaal een pragmatische oplossing in, dan kun je dus gedurende het jaar meerdere awards winnen. Natuurlijk maken we er elke keer een mooie vermelding van op de website en de Linkedin pagina van de KBvG. Vanaf 2023 wordt er aan het begin van een nieuw jaar ook een jaaraward gekozen voor de beste inzending van het afgelopen jaar. De inzendingen willen we daarnaast ook graag gebruiken in de nieuwsbrieven of het magazine. Het kan zijn dat we je dan vragen voor een interview.

Voorwaarden
Wil je weten waar je inzending aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor die felbegeerde award? Kijk dan op de speciale webpagina over de KBvG PROP-award.schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen