Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Televisieprogramma Radar van AVROTROS maakte op 18 oktober 2021 een uitzending waarin de samenwerking van Rijken Gerechtsdeurwaarders met Lekdetectie Combinatie Nederland ter discussie werd gesteld. Een aanwezige advocaat stelde dat er onzorgvuldig was gehandeld bij het innen van vorderingen en dat Rijken Gerechtsdeurwaarders onnodige druk uitoefende op klanten van Lekdetectie Combinatie Nederland. 

Het BFT heeft na de uitzending van Radar een onderzoek ingesteld naar het beleid van Rijken Gerechtsdeurwaarders bij het aannemen van opdrachten tot het (minnelijk) incasseren van vorderingen en de communicatie met de debiteur en opdrachtgevers in geval van betwisting van die minnelijke vordering. Uit het BFT-onderzoek blijkt dat het beleid van Rijken Gerechtsdeurwaarders met betrekkelijk tot het minnelijk incasseren in het algemeen en bij Lekdetectie Combinatie Nederland in het bijzonder voldoet aan wat daarvan verlangd mag worden. Het BFT heeft het onderzoek dan ook gesloten.

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen