Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Op onze oproep om een casus in te sturen voor de PROP-award van januari 2022 hebben twee gerechtsdeurwaarderskantoren gereageerd: GGN en Meijerink Gerechtsdeurwaarders. Beide genomineerden hebben een originele casus ingezonden met een maatschappelijke impact.

Na de puntentoekenning van de jury die de afgelopen week heeft plaatsgevonden, hebben we vandaag de genomineerden laten weten wie de felbegeerde award heeft gewonnen. Het was een nek-aan-nek race. De winnaar heeft 64 van de 90 punten toegekend gekregen. De runner-up kreeg 59 punten.

Deze casussen werden ingezonden
In de casus van GGN wordt beschreven wat het kantoor doet om bij beslag op een motorvoertuig de maximale verkoopwaarde te verkrijgen voor hun debiteurklanten én voor de opdrachtgevers. Dankzij een nieuw ingericht proces en samenwerking met BCA Autoveiling hebben zij de gemiddelde verkoopwaarde weten te verdubbelen.

In de casus van Meijerink Gerechtsdeurwaarders wordt onder andere beschreven hoe een ontruiming van drie horecapanden kon worden voorkomen door een regionale samenwerking met de Regio Zwolle Brigade (RBZ). Door de inzet van het Zwolse netwerk wordt gezocht naar oplossingen voor ondernemers uit de regio die in de financiële problemen zijn geraakt.

En dan nu de winnaar
De casus van GGN heeft 5 punten meer gekregen van de jury dan die van Meijerink Gerechtsdeurwaarders. Van harte gefeliciteerd collega’s van GGN! De award wordt voor jullie gepersonaliseerd en komt snel jullie kant op. 

Ook een bronzen prop winnen?
Stuur je nominatie in vóór de eerste van de maand via kbvg@kbvg.nl en maak kans op de bronzen prop, het symbool van het naar de prullenbak verwijzen van het (maatschappelijke) probleem dat is opgelost. Bekijk de voorwaarden en beoordelingscriteria.

In de eerstvolgende digitale nieuwsbrief GDW.Online, die in februari uit zal komen, nemen we over beide casussen een artikel op. Nog geen abonnee van GDW.Online? Via onderstaande knop schrijf je jezelf snel in.
 



schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen