Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Wat was het een fantastische dag, vorige week woensdag. De beloofde sneeuwstorm en waarschuwende weercodes die in de dagen ervoor dreigden, bleven gelukkig uit. 
Het was een stralende dag en niets zat ons tegen.
 

De Koning stapte uit de auto en er volgde een hartelijke ontmoeting. Hij feliciteerde mij met ons 150 jaar jubileum wat aanleiding was voor zijn bezoek.

In de voorbereidingen had het bestuur,  in samenwerking met de directeuren van Jongejan en Wisseborn Gerechtsdeurwaarders in Harderwijk, een vol en zeer gevarieerd programma samengesteld. Met de nodige tijdsdruk, want in een kleine 2 uur wilden we de Koning natuurlijk zoveel mogelijk facetten van ons ambt laten zien. En dat is zeer gelukt!!

Wat was het bijzonder om mee te mogen maken en wat was iedereen meewerkend en goed voorbereid om ieders deel van het programma goed uit te lichten. De Koning stelde belangstellende vragen en er werd gelachen met elkaar. Het plezier spatte er bij iedereen vanaf. 

Na het vertrek van de Koning praatten we met alle betrokkenen na over dit geweldige werkbezoek. 
Ik dank de directeuren  en alle medewerkers van Jongejan Wisseborn hier nogmaals in het bijzonder. Alles was tot in de puntjes verzorgd. 

Ik kijk terug op een waardevolle ontmoeting en een goede kennismaking voor de Koning met onze beroepsgroep. Het was een dag met een kroontje erop. Gelukkig hebben we de foto’s nog. 

Op de website tref je het verslag en een compilatie van foto’s. 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen