Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Benieuwd naar de ontwikkelingen rondom de position paper ‘Schulden in perspectief’ en de beleidsthema’s van de KBvG voor 2021-2022? Meld je dan alvast aan voor de voorjaars-ALV van de KBvG die op vrijdag 4 juni van 13.00-16.00u zal plaatsvinden via Zoom. Speciaal voor de leden van de KBvG wordt om 16.30u nog een pubquiz georganiseerd, om elkaar ook even in een informele setting online te ontmoeten.

ALV
Naast de ontwikkelingen rondom de position paper ‘Schulden in perspectief’ en de beleidsthema’s voor 2021-2022, staan er uiteraard verkiezingen op de agenda en wordt de ALV gevraagd het financieel jaarverslag over 2020 vast te stellen. De formele uitnodiging volgt nog, maar aanmelden kan al via kbvg@kbvg.nl. Houd er rekening mee dat de ALV dit keer in de middag plaatsvindt: op vrijdag 4 juni 2021 om 13.00 uur. 

Pubquiz 
Vanaf 16.30u strijden de leden van de KBvG om de eerste plaats in de Onvergetelijke Online Pubquiz. Er zullen vragen worden gesteld over algemene kennis, film en muziek, maar natuurlijk ook over de KBvG. Deelnemers aan de pubquiz krijgen vooraf nog een leuke verrassing thuis gestuurd. Ben jij lid van de KBvG en wil je deelnemen aan de pubquiz? Meld je dan snel aan via kbvg@kbvg.nl. De pubquiz vindt evenals de ALV plaats via Zoom. 
 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen