Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

De KBvG heeft inmiddels al meerdere keren een melding ontvangen over Deurmus & Partners advocaten en gerechtsdeurwaarders. Dit is geen in Nederland gevestigd gerechtsdeurwaarderskantoor. Het bedrijf staat ook niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bovendien krijgen wij van onze leden signalen door dat dit bedrijf uit naam van Nederlandse gerechtsdeurwaarderskantoren valse aanmaningen verstuurt, waarbij zelfs het logo van gerechtsdeurwaarderskantoren wordt gebruikt.

Maak nooit zomaar geld over, tenzij u zeker weet dat het klopt. U kunt op de website van de KBvG het gerechtsdeurwaardersregister raadplegen: staat de gerechtsdeurwaarder of het kantoor hier vermeld, dan is het een echte gerechtsdeurwaarder. Alle in Nederland gevestigde gerechtsdeurwaarders zijn verplicht lid van de KBvG.

Neem bij twijfel contact op met het gerechtsdeurwaarderskantoor dat op de brief vermeld staat. Vermoed u fraude, dan kunt u dit melden bij de fraudehelpdesk.

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen