Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Deze donderdag, 25 april 2024, vond er weer een ledenraadsvergadering plaats. De eerstvolgende ALV is op 14 juni as. en dat betekent dus dat in deze ledenraadsvergadering onder meer het financieel jaarverslag 2023 van advies moest worden voorzien. Maar er stond uiteraard meer op de agenda. 

Zo stond de verkiezing van een nieuw lid voor de Vacature commissie op de agenda. Echter waren er nog geen kandidaten die zich gemeld hadden, dus is deze leuke vacature nog beschikbaar. Mocht je interesse hebben, laat dit dan weten aan het bureau van de KBvG!

Daarnaast is met de ledenraad onder meer gesproken over de verslagen vanuit de commissies, de komst van themamappen op de website, een traineeship voor nieuwe bestuursleden, de nieuwe manier van toewijzen van proceskosten die door een aantal rechtbanken sinds kort wordt gehanteerd en is het financieel jaarverslag voorzien van advies. 

De eerstvolgende ledenraadsvergadering staat geagendeerd voor donderdag 27 juni 2024. 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen