Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Binnenkort staan er weer een aantal interessante cursussen, georganiseerd door de UEHJ, de ERA en het EJTN, op de planning. Lees snel verder om erachter te komen om welke cursussen het gaat.

De UEHJ, de ERA en het EJTN (European Judicial Training Network) geven sinds 2023 opleidingsseminaries in het kader van het Europese project: “Opleiden van gerechtspersoneel en gerechtsdeurwaarders in grensoverschrijdende civiele en strafrechtelijke wet
procedures". Deze seminaries staan ​​open voor alle gerechtsdeurwaarders. De training vindt wel uitsluitend in het Engels plaats.

Het volgende seminar wordt georganiseerd in Lublin, Polen, op 1 en 2 februari 2024 en er is nog één plaats beschikbaar. Hier vindt u het programma voor deze training. De deadline voor aanmelding voor deze training is 4 december 2023.

Verder zijn voor de overige seminars voor de jaren 2024/2025 de resterende plaatsen als volgt:
• 14-15 maart 2024 (Sofia, Bulgarije) - 3 plaatsen (burgerlijk recht - inleidend)
• 6-7 juni 2024 (Trier, Duitsland) – 2 plaatsen persoonlijk en één online (Strafrecht - Inleidend)
• 13-15 november 2024 (Trier, Duitsland) – 1 plaats (Juridisch Engels – Burgerlijk recht)
• 21-22 november 2024 (Wenen, Oostenrijk) – 3 plaatsen (Civil Law Advanced)
• 2-4 december 2024 (online) – 1 plaats (Juridisch Engels – Burgerlijk recht)
• 30-31 januari 2025 (Trier, Duitsland) – 2 plaatsen online (Juridisch schrijven – Gevorderd)

Voorwaarden voor deelname
• Taal: Deelnemers moeten een praktische kennis van het Engels hebben.
• Kosten: deelname is gratis. Deelnemers ontvangen een seminardocumentatie. Koffiepauzes en lunch zijn inbegrepen & ERA nodigt alle deelnemers uit voor een gezamenlijk diner. Er worden geen dagvergoedingen aan de deelnemers aangeboden.
• Accommodatie: Accommodatie wordt rechtstreeks door de deelnemers geboekt nadat hun selectie is bevestigd. Er zal een eenheidskostenvergoedingssysteem worden toegepast. (zie de algemene voorwaarden voor meer informatie)
• Reizen: Reiskosten worden vergoed op basis van het nieuwe eenheidskostenvergoedingssysteem dat door de Europese Commissie is geïntroduceerd (zie samenwerkingsovereenkomst). Deelnemers wordt gevraagd hun eigen reis te regelen. Er mogen geen reisarrangementen worden gemaakt voordat de definitieve bevestiging door ERA aan hen is gegeven.

Als u aan deze seminars wilt deelnemen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Carlos Calvo, secretaris van de UEHJ, c.calvo@uehj.eu of Patrick Gielen, secretaris van de UIHJ, p.gielen@uihj.com.

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen