Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Het KBvG bureau in Den Haag zet zich dagelijks in om het reilen en zeilen van de KBvG in goede banen te leiden. Het bureau heeft daar per 1 januari 2022 versterking in gekregen. Per die datum is Cherelle Knoester gestart in de functie van Bureaumedewerker. Cherelle is een 25-jarige bachelor of laws (Hogeschool Leiden), geboren Hagenees en heeft een zwarte band in judo. 

Haar taken zijn het beheer van het register, het zorg dragen voor de EU Betekeningsverzoeken die bij de KBvG binnen komen, en allerlei overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Gezien haar juridische opleiding zal haar takenpakket worden uitgebreid met meer vakinhoudelijke onderwerpen. Maar eerst is het zaak dat Cherelle de beroepsgroep goed leert kennen, een dagje meelopen met een gerechtsdeurwaarder zal binnenkort dus ook op de agenda staan. Welkom Cherelle en veel succes en plezier!

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen