Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Een op de vijf huishoudens heeft geldzorgen. Platform Wijzer in geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën, roept werkgevers vanaf 27 september met een campagne op om hun werknemers een helpende hand te geven bij geldzorgen. Hoe? Door te herkennen, bespreken en verwijzen. Op de vernieuwde website Financieelfittewerknemers.nl staan handige materialen in een toolkit om dit makkelijker te maken voor werkgevers, zoals een poster met verwijstips voor werknemers en een herken- en verwijskaart voor leidinggevenden en HR-professionals. 

De campagne
Om werkgevers te attenderen op de website worden een radiospotje en sociale media ingezet. Op 27 september verschijnt ook een nieuw onderzoek onder leidinggevenden, over wat zij doen voor en denken over personeel met geldzorgen. Ook zal BNR’s Big Five in de week van 27 september in het teken staan van schulden en geldzorgen. De radio-uitzendingen zijn achteraf te beluisteren als podcast. 

Fijn als je informatie over dit onderwerp en de campagne wilt delen in jouw netwerk, zodat meer werkgevers worden bereikt! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Clairette van der Lans van Wijzer in geldzaken.
 schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen