Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Voor de laatste KBvG PROP-award werd er gestreden tussen de winnaars van het afgelopen jaar: GGN (januari en Juli), Zuydgroep (april) en Smit & Legebeke (oktober). 

Eind 2021 werd door KBvG een award in het leven geroepen: de PROP-award. PROP staat voor Pragmatische Oplossing. Leden konden hun eigen gerechtsdeurwaarderskantoor (of dat van een ander) nomineren met een inzending die een innovatie, project of eenmalige actie beschrijft. De casus moest gaan over een oplossing die een maatschappelijk urgente situatie of noodtoestand heeft voorkomen. 

Hier werd enthousiast op gereageerd. Wij ontvingen mooie casussen en dit resulteerde in vier winnaars in 2022. 

Eind van 2022 werd nog één keer aan de vaste PROP-jury gevraagd om alle casussen te beoordelen. Alleen de winnende casussen van het afgelopen jaar deden mee. De puntentoekenning van de jury heeft de afgelopen weken plaatsgevonden en vandaag mag eindelijk de winnaar van de jaar-award aan iedereen bekend worden gemaakt. Het was een nek-aan-nek race: tussen de winnaar en de runner-up zat maar twee punten verschil.

En dan nu de winnaar:
GGN heeft met de inzending van januari de meeste punten gekregen van de jury. In de casus van GGN werd beschreven wat het kantoor doet om bij beslag op een motorvoertuig de maximale verkoopwaarde te verkrijgen voor hun debiteurklanten én voor de opdrachtgevers. Dankzij een nieuw ingericht proces en samenwerking met BCA Autoveiling hebben zij de gemiddelde verkoopwaarde weten te verdubbelen.

Van harte gefeliciteerd collega’s van GGN! De jaaraward komt snel jullie kant op. 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen