Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Vorige week schreef ik dat onze ALV goed wordt bezocht met gemiddeld 160 leden. Vrijdag waren er op de ALV 200 leden, meer dan 25% van alle leden. Een top opkomst waarvoor ik u graag wil bedanken! Achteraf was het een slopende dag. Ik was zeven uur lang presentator van een live televisieshow. We hebben veel positieve reacties ontvangen op de filmpjes en verder organisatie: daar zijn we blij mee en zo weten we dat we op de goede weg zijn om leden te betrekken!

Impressies van de ALV en de met vragen en ondertiteling bijgewerkte voorlichtingsfilm over de vBVV worden nu nabewerkt en komen snel op de KBvG website en socials: deel en like ze zoveel mogelijk!

Niet alleen de ALV maar ook de voorgenomen BTAG-verhoging zorgde voor een hectische week. In het Algemeen Overleg van de tweede kamer kwam bij de begrotingsbehandeling van het ministerie van SZW de verhoging aan de orde. Ongetwijfeld mede naar aanleiding van de reportage in het programma Kassa. In overleg met het ministerie van JenV hebben we achtergrondinformatie gegeven aan de kamerleden: het is niet een op zichzelf staande verhoging maar past binnen het totale kader van de vBVV, herziening rechtsvordering en Brede schuldenaanpak. Deze week kan de verhoging nog aan de orde komen bij de begroting van min JenV en daarna moet de Raad van State er nog een oordeel over geven.

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen