Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Gister namen we afscheid van Karen Weisfelt als directeur van het bureau van de KBvG. Per 1 februari gaat zij aan de slag bij het Bureau Financieel Toezicht (BFT) als hoofd Afdeling Notariaat en Gerechtsdeurwaarders.  

Karen is al sinds 1999 betrokken bij de beroepsgroep van gerechtsdeurwaarders, bijna 25 jaar geleden. Destijds begon ze vanuit het Branche Bureau als ondersteuner van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders (KvG), de rechtsvoorganger van de KBvG. Toen de KBvG begin 2007 een eigen bureau oprichtte, werd zij de eerste directeur. 
Ik ben Karen zeer dankbaar voor al die jaren bij de beroepsorganisatie, waarin ze veel heeft betekend voor gerechtsdeurwaarders. Ze heeft de beroepsgroep altijd een warm hart toegedragen en mede zorggedragen voor de totstandkoming van belangrijke onderzoeken en pre-adviezen. Zoals aan Paritas Passé, en daaruit voortvloeiend de herziening van het beslagverbod roerende zaken, de vereenvoudiging van de beslagvrije voet en het betrekken van het bankbeslag daarbij. 
Dat was allemaal niet mogelijk geweest zonder de ondersteuning van het bureau waaraan zij leiding gaf. 

Met Karen haalt het BFT een bevlogen en kundige manager met enorme kennis van zaken binnen. Het is voor de gerechtsdeurwaarders goed dat er met Karen veel kennis binnenkomt bij het BFT over onze beroepsgroep. Dat zal het toezicht en de relatie nog meer ten goede komen. Ik wens Karen en BFT een vruchtbare toekomst toe. 
Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn, en hier en daar werd op de afscheidsreceptie naast prachtige woorden ook een traantje weggepinkt. Gelukkig blijft Karen betrokken bij ons werk en zullen we haar vast nog regelmatig tegenkomen. Ik wens Karen en BFT, namens het bestuur en de collega’s van het bureau, een vruchtbare toekomst toe. 

schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen