Zoeken in KBvG.nl

kbvg-emblem
en de fr
Inloggen
Inloggen
kbvg-emblem
Heeft u schulden? Ga naar

Speciaal voor KBvG-leden bestaat de KBvG-app, zowel op Apple als Androïd smartphones te downloaden. In de app wordt het KBvG-nieuws getoond, het wetgevingsnieuws, jurisprudentie en tuchtrecht en alle informatie die ook achter de inlog op de website staat. Nu voegen we daar nog een aantal nieuwe functionaliteiten aan toe.

Om deze extra opties beschikbaar te krijgen, is het wel nodig dat je de app in de Apple appstore of Google Play-store bijwerkt. Je hoeft daarna niet opnieuw in te loggen als je de app opent. Wat hebben we toegevoegd?
 
Technische video’s
Video’s over technische onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de opnames van webinars, waren al achter de inlog te zien. Deze video’s staan nu ook in de app (te vinden in het menu: technische video’s). Handig om ze nog eens terug te zien of onderweg in de auto te beluisteren.
 
Polls
De mogelijkheid voor polls bestond al en die gaan we vanaf nu goed benutten. Tijdens de ALV zijn door de bestuursleden al acht pollvragen uitgezet en beantwoord door de aanwezigen. Was je niet bij de ALV? Dan krijg je alsnog de gelegenheid deze acht vragen via de poll functionaliteit in de app te beantwoorden. Vanaf morgen, donderdag 10 juni 2021, staan ze klaar. Met een notificatie zullen we je er morgenochtend aan herinneren.
 
Daarna zullen we elke maandag een poll plaatsen. Heb je de notificaties aan staan? Dan krijg je een berichtje als de poll klaar staat. We hopen natuurlijk op veel reacties, want we willen graag weten hoe jij denkt over allerhande zaken die jou als gerechtsdeurwaarder raken.
 
Steunbetuigingen
Er voor elkaar kunnen zijn bij nare incidenten tijdens de werkzaamheden of bij het overlijden van een collega-gerechtsdeurwaarder, dat is wat deze functie gaat bieden. Via een reactieveld in het bericht kun je in zware tijden je steun betuigen aan de betrokkene of nabestaanden. Deze functionaliteit is op dit moment nog in ontwikkeling. Natuurlijk laten we het weten zodra het steunbetuigingenregister beschikbaar is.
 
Heb je de app nog niet op je telefoon? Hier vind je de app in de appstore van Apple. Hier vind je de app in de Google Play-store. Leden van de KBvG kunnen op de app inloggen met dezelfde inlog als voor het afgesloten website gedeelte 'Mijn KBvG'.schuldenwijzer
Heeft u schulden?

Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Inloggen